nlenfrde

't Nijenhuis


't Nijenhuis is een 6-persoonsbungalow met alle voorzieningen op de begane grond. U heeft de beschikking over een ruime woonkamer, een keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een eigen tuin.

Neem contact op met (085) 0645215voor de beschikbaarheid van Bungalow 't Nijenhuis 

Bungalowpark Landgoed Old Heino
Op Landgoed Old Heino in het Overijsselse Salland vindt u bungalow 't Nijenhuis. Deze bungalow draagt de naam van een oud landgoed in de regio.

't Nijenhuis
Deze bungalow biedt ruimte voor maximaal 4 personen.

Bungalows
Stuk voor stuk zien de bungalows er aantrekkelijk uit en zijn ze ingericht volgens hoge kwaliteitsnormen. Ze liggen op ruime kavels. Alle bungalows vormen onderdeel van een aantrekkelijk vakantiepark met een vijver, een verwarmd buitenzwembad en een speelweide.

Faciliteiten
De keuken is van alle gemakken voorzien, u vindt er o.a. een koelkast met vriesvakje, een combimagnetron, een vaatwasser, een koffiezetapparaat voor filterkoffie, een waterkoker en divers keuken- en kookgerei. De tuin is voorzien van tuinset en parasol. In de woonkamer staat een Smart-tv waarop desgewenst een dvd-speler of spelcomputer aangesloten kan worden. Er staat tevens een wasmachine in de bungalow.

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden tot huur

Contact   

360  luchtfoto