nlenfrde

Recreatie

 

Spelen

Voor kinderen is een vakantie op Landgoed Old Heino altijd feest. Op ons bungalowpark zijn veel speelmogelijkheden te vinden. We hebben een speelweide met een kabelbaan, glijbaan, zandbak, speelhuisje, jeu de boules baan, waterfontein en trapveldje. Daarnaast is er een beachvolleybalnet gevestigd op het natuurstrandje en kunnen kinderen gratis gebruik maken van de skelters. 

meisjes in het speelhuis bij t hoogehuus 172x172  jongen op kabelbaan met skelter 

 

Zwemmen

Landgoed Old Heino beschikt over een verwarmd buitenzwembad met zonneterras. Het zwembad is ideaal gelegen naast de speelweide. Bij slecht weer kunt u zeven kilometer verderop, in Raalte, terecht bij zwembad Tijenraan. Een overdekt zwembad met een 68 meter lange glijbaan en een subtropisch bad. Het zwembad is geopend in de maanden juni, juli en augustus.


Faciliteiten

Op het park zijn onder andere een jeu de boules baan, natuurstrandje voorzien van volleybalnet en fiets- en skelterverhuur aanwezig. Bij de receptie kunt u diverse wandel- en/of fietsroutes opvragen. 


Attractieparken

Zin in een attractiepark? In een half uur rijdt u naar Avonturenpark Hellendoorn en in drie kwartier naar Attractiepark Slagharen. Beide parken zijn topattracties in Overijssel.

Dieren aaien

Bent u toch in Salland, laat uw kinderen dan de plattelandslucht opsnuiven. Ga eens langs bij De Flierefluiter in Raalte. Op deze boerderij mag iedereen schapen, geiten, koeien, kippen en eenden aaien.


Kinderfietsroutes

Met de kinderen op de fiets? Volg de speciale kinderfietsroutes Sallandse Heuvelrug of Rondom Deventer. Onderweg komt u langs kinderboerderijen en talloze andere leuke (kinder)attracties.

Contact   

360  luchtfoto