img: Landgoed Old Heino - Homepage
 • Home
 • Bungalows
 • Park
 • Tarieven
 • Voordeelarrangementen
 • Nieuws
 • Gastenboek
 • Contact
 • Veelgestelde vragen
 • img: Landgoed Old Heino Slideshow

  Landgoed Old Heino

  zoover-recommendation

  zoover_2014_0

   

  Landgoed Old Heino is door bezoekers van de websites in Europa als één van de beste accommodaties beoordeeld en wint daarmee een Zoover Recommended 2014. De consument beslist, de beoordelingen op Zoover bepalen welke accommodaties een Zoover Recommended ontvangen. De Recommendeds worden vergeven aan die accommodatie die binnen een land goed presteert. zoover-recommendation.

   

  Rust en ruimte. Dat kenmerkt Landgoed Old Heino. U vindt ons moderne vakantiepark in het hart van de Overijsselse regio Salland. Omringd door weilanden, prachtige landgoederen en authentieke dorpjes. Bovendien is Landgoed Old Heino vuurwerkvrij. Ideaal voor mensen die op vakantie zijn met hun huisdier.

  Fietsers en wandelaars

  Het park is ideaal voor fietsers en wandelaars. Vanaf uw bungalow staat u binnen een paar minuten in de natuur. Landgoed Old Heino ligt vlakbij een fietsknooppunten- routenetwerk en u heeft de keuze uit talloze wandelroutes.

  Gezinnen met kinderen/recreatie

  Voor gezinnen is Landgoed Old Heino ook een zeer geschikte vakantiebestemming. Kinderen hebben bij ons alle ruimte. Het park heeft een speelweide met vele buitenspeelmogelijkheden.
  In de mei- en zomervakantie zullen wij enkele weken een volledig verzorgd recreatieprogramma aanbieden.

  Jaarlijks vindt het Care4Kids Event Heino plaats op het park. Dit gratis verwenweekend is voor gezinnen met een zorgvraag. 

  Restaurant 't HoogeHuus

  U vindt op het park een restaurant dat Sallands gastvrij is. U eet bij ons heerlijk en zeer betaalbaar. Ook kunt u bij ’t HoogeHuus in Heino terecht voor koffie of een drankje. Het restaurant heeft een terras met uitzicht op de vijver. Er is gratis WiFi beschikbaar in 't HoogeHuus en op de rest van het park.  

  Speciale voorzieningen

  Bent u slecht ter been? Ons park heeft speciale voorzieningen voor gasten met een lichamelijke beperking.

  Groepsbungalow

  Vraag via ons contactformulier informatie aan over de prijzen en beschikbaarheid van onze groepsbungalow. Voor algemene informatie over deze bungalow klikt u hier.

  Strandplezier!

  We hebben een fantastisch natuurstrand met speelgoed voor de kleintjes en de mogelijkheid om te genieten van de zon en het water!

  Zwembad

  Het (verwarmde) buitenbad is klaar! U kunt hiervan gebruik maken als gast van Landgoed Old Heino!
  Tevens kunt u gebruik maken van het mooie zonneterras.

  zwembad-loh-2-

  Natuurlijk in Salland!
  Landgoed Old Heino
  Zwolseweg 71a
  8141 EA Heino

  T (088) 328 00 40
  info@oldheino.nl